top of page

Yrityksestä

Ingacecilia on uniikki, värikäs & iloinen, yhden naisen yritys, joka on syntynyt haaveesta omasta tuotemerkistä, intohimosta leikkisään pukeutumiseen sekä rakkaudesta käsillä tekemiseen.

Yritys on saanut alkunsa korvakoruista vuonna 2019, mutta laajentunut myöhemmin myös ompelutuotteisiin. Kaiken tekemisen sydämenä on kankaiden uudelleenkäyttö.

 

Tuotteet valmistuvat värikkäällä työhuoneella Helsingin Oulunkylässä.

IMG_20230918_143620.jpg
Funky jewelry brand

Minusta

Olen Inga, tämän pienen värikkään yrityksen takana. Olen korvisaddikti ja jaksan aina innostua vintage-kankaista, leopardikuosista, disco-musiikista, kirppistelystä ja itseilmaisusta pukeutumisen kautta.

 

Rakastan käsillä tekemistä. Korujen valmistuksen ja ompelun lisäksi nautin myös valokuvaamisesta ja Adobe-ohjelmilla leikkimisestä. Ingacecilia on minulle luova ympäristö, jossa taitoni ja intohimoni saavat vapaasti yhdistyä.

 

Nautin elämän pienistä hetkistä ja tämä yritys on minun rakkain intohimo. Ihanaa, kun löysit tänne!

Valmistusprosessi: korvakorut

Handmade strawberry earrings

Ingacecilia korukivet valmistuvat ainutlaatuisella, monikerroksisella tekniikalla...

Ompelutaustani

Olen ommellut kirpparimateriaaleista jo yli 10 vuoden ajan. Aluksi harrastuksena, mutta lopulta siitä kehittyi intohimoni.

Ensimmäiset ompelutaidot minulle opetti rakas äitini, jonka myötä kiinnostuin myöhemmin alan opinnoista. 

Uniikkius oli se, mikä aikoinaan sai minut hurahtamaan upcycling-muotiin, mutta sen lisäksi jäin koukkuun siihen palkitsevaan tunteeseen, kun onnistuu antamaan jonkun hylkäämälle materiaalille uuden elämän.

 

Tuotteillani haluan jakaa upcycling-muodin hienoutta myös muille. 

Colorful small business fashion
bottom of page