• INGACECILIA

New: Ingacecilia videosarja

Rakastan ompelua ja vintage-vaatteita. Olen tehnyt vaatteiden muokkauksia jo yli 10 vuoden ajan. Alkoi tuntua vähän oudolta, kun en yhdistä tätä puolta minusta tänne Ingacecilian sivuille. Siitä sainkin idean Ingacecilian vaatteiden muokkaamiseen keskittyvään videosarjaan. Ilokseni tekin innostuitte ideasta, kun tein aiheesta kyselyn Instagramissa. Ensimmäinen video on nyt julki.Vaatteiden muodistaminen on koukuttava, ekologinen ja parhaimmillaan myös edullinen tapa tehdä omia uniikkeja vaatteita. Huomaamatta samalla myös oppii tunnistamaan ja tulkitsemaan vaatteiden erilaisia leikkauksia, materiaaleja ja saumanrakenteita.


Tällä videosarjalla haluan innostaa, inspiroida ja opettaa vaatteiden muokkaamisesta kiinnostuneita. Videosarja on tarkoitettu myös niille, joilla ei ole aikomusta ommella, mutta nauttivat sen sijaan ennen–jälkeen kuvista ja prosessin seuraamisesta.


Videosarjassa tullaan tekemään hauskoja ja persoonallisia kirpputori- ja vintage-vaatteiden muokkauksia. Videot julkaistaan Youtubeen ja kanava löytyy nimellä Ingacecilia.


Ensimmäisessä videossa näytän, miten tein jakusta muunneltavan kietaisupuseron:
Lahti, Finland
Y-tunnus: 2764107-8
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

© 2020 INGACECILIA