• INGACECILIA

Yhdet korut - neljä vuodenaikaa


Kuulen usein, että Ingacecilia korut ovat ihanan kesäisiä. Itse käytän samoja koruja vuoden ympäri ja stailaan ne aina sesongin mukaan, josta sainkin idean tähän julkaisuun. Valitsin tähän yhdet korut uudesta Ingacecilia x Vintage Edition -korumallistosta, jotka stailasin oman vaatekaappini sisällöllä neljälle eri vuodenajalle.


Ps. Kaikki kuviin käytetyt vaatteet ovat kirpputoreilta.

Kevät

Keväisin minun tekee mieli aina ottaa vaatekaapista esiin kaikki vaaleat ja kevyet materiaalit. Tähän valitsin kivipestyt vintage-farkut ja korujen inspiroimana lilan t-paidan. Minulle kakkosvaihtoehto farkuille olisivat leveälahkeiset viskoosihousut, jotka jäävät aina talvisin tauolle. Asu peilaa ihanasti korujen 80luvun tyyliä.


Kesä

Yleisesti ottaen: eläinkuosi sopii kaiken kanssa. Piste. Tähän valitsin vintage-mekon ja -vyön, jotka sointuvat kauniisti yhteen korujen murrettuun värimaailmaan. Tähän enää kaveriksi aurinkolasit ja kylmä juoma terassilla, ai että.


Syksy

Avainsana: kerrospukeutuminen. Ei pitäisi tulla enää tänä päivänä kenellekään yllätyksenä, että kesämekkoon voidaan pukeutua aina vuodenajasta riippumatta. Heitä päälle/alle neule, bleiseri tai poolopaita, niin hyvä tulee. Tarttuuko hame ikävästi sukkahousuihin? Pue alushame.


Talvi

Tähän aikaan vuodesta mennään helposti mukavuus edellä. On se sinulle sitten muhkea neule tai kokomusta, saa asuun aina pientä piristystä asusteilla.


Vinkki: Kun ostat mitä tahansa uutta vaatekaappiisi, koita keksiä vähintään kolme eri tapaa sen pukemiseen. Mikäli et keksi, ei tuote todennäköisesti sovi yhteen vaatekaappisi muun sisällön kanssa tai tuote on muulla tavoin epäkäytännöllinen.


- Inga

Lahti, Finland
Y-tunnus: 2764107-8
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

© 2020 INGACECILIA