Lahti, Finland
Y-tunnus: 2764107-8
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

© 2020 INGACECILIA

Tietoa koruista ja yrityksestä

Jokainen korvakorupari on uniikki

Korut valmistetaan kierrätyskankaista jotka maalataan, leikataan, pinnoitetaan ja viimeistellään lopulliseksi tuotteeksi käsin Suomessa. Kankaan pinnan kovettaa ja suojaa ohut kerros muovipinnoitetta, joka säilyttää ihanasti kankaan keveyden ja luo koruun jalokivimäisen ilmeen. Koruja valmistetaan pienissä ja harkituissa, jatkuvasti vaihtuvissa erissä. Koruja ei valmisteta sarjoissa, vaan yksittäisinä, uniikkeina kappaleina. 

Kankaat

Kaikki koruissa käytetyt kankaat ovat kierrätettyä tai uudelleenkäytössä, ja ne ovat useimmiten ompelusta aiheutuvaa leikkuuylijäämää. Kankaat ovat joko käsinmaalattuja tai vintagea.

 

Käsinmaalatuissa koruissa korostuvat vesivärimäisyys ja herkulliset väriyhdistelmät. Vintage -koruissa näkyy selkeä printtikuviointi ja niiden kankaat ovat useimmiten peräisin 80–90 luvulta.

Metalliosat ja pinnoite

Korvakorupohjat ja -taustat ovat allergiaystävällistä ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs ei päästä väriä. Korujen metalliosat ostetaan kotimaisilta korutarvikeyrityksiltä. ​Muovipinnoitteena käytetään hartsia, jonka raaka-aineet valmistetaan Yhdysvalloissa. 

Yrityksen takana

Moikka, korujen suunnittelija Inga täällä. Olen korvakoru-addikti muodin opiskelija ja vaatetusompelija, jonka suunnittelutyylin kulmakiviä ovat uudelleenkäyttö, leikkisyys ja yksilöllisyys. Ingacecilia -korut syntyivät rakkaudesta väreihin, näyttäviin korviksiin ja käsillä tekemisen iloon. Korujen suunnittelun lisäksi nautin ompelusta, erityisesti vintage-vaatteiden muodistamisesta.