Tietoa koruista ja yrityksestä

Miksi Ingacecilia rakastaa korviksia niin paljon?

Koska ne tuovat pienellä vaivalla valtavasti itsevarmuutta, näyttävyyttä ja leikkisyyttä!

Ingacecilia -korut on suunniteltu kaikille väreistä ja oman tyylin ilmaisusta iloitseville tyypeille (ja korvis-addikti kanssatovereille).

Yrityksen takana

Moikka, korujen suunnittelija Inga täällä. Olen korvis-addikti vaatetusompelija ja muotoilija, jonka ideat koruihin syntyvät kasari-discoa kuunnellessa ja vintage-vaatteita muodistaessa. Suunnittelutyylini kulmakiviä ovat uudelleenkäyttö, leikkisyys ja yksilöllisyys. Ingacecilia -korut syntyivät rakkaudesta väreihin, näyttäviin korviksiin ja käsillä tekemisen iloon!

Jokainen korvakorupari on uniikki

Korut valmistetaan kierrätyskankaista, jotka maalataan, leikataan, pinnoitetaan ja viimeistellään lopulliseksi tuotteeksi käsin yrityksen omissa tiloissa Lahdessa. Kankaan pinnan kovettaa ja suojaa ohut kerros muovipinnoitetta, joka ihanasti säilyttää kankaan keveyden ja luo koruun jalokivimäisen ilmeen. Koruja valmistetaan pienissä ja harkituissa erissä, aina vaihtuvissa malleissa ja väreissä.

Kankaat

Kankaat ovat joko käsinmaalattuja tai vintagea. Kaikki koruissa käytetyt kankaat ovat kierrätettyä tai uudelleenkäytössä, ja ne ovat useimmiten ompelusta aiheutuvaa leikkuuylijäämää. 

 

Käsinmaalatuissa koruissa korostuvat vesivärimäisyys ja herkulliset väriyhdistelmät. Vintage -koruissa näkyy selkeä printtikuviointi ja niiden kankaat ovat useimmiten peräisin 80–90 luvulta.

Muut materiaalit

Korvakorupohjat ja -taustat ovat allergiaystävällistä ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs ei päästä väriä. Korvakorupohjat liimataan koruun kestävällä superliimalla. Korujen metalliosat ostetaan kotimaisilta korutarvikeyrityksiltä ja muovipinnoite tilataan Englannista.

Lahti, Finland
Y-tunnus: 2764107-8
  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

© 2020 INGACECILIA